Avto Jarc Novice

Vse aktualne novice podjetja Avto Jarc najdete tukaj.

 • VWA
  NOVOSTI PRI ZNAMKI VOLKSWAGEN 14.09.2020

  Golf eHybrid in Golf GTE

  Brez lokalnih emisij v mestu, velik doseg na potovanjih: začela se je prodaja modelov Golf eHybrid1in Golf GTE.3

 • VW
  NOVOSTI PRI ZNAMKI VOLKSWAGEN 02.08.2020

  Volkswagen ID.3 1st

  Volkswagen ID.3 1st je sedaj že na voljo za naročilo po ekskluzivni ponudbi!

 • as
  NOVOSTI PRI ZNAMKI VOLKSWAGEN 17.03.2020

  Accept No Roof! – novi T-Roc Cabriolet

  Accept No Roof! – novi T-Roc Cabriolet Volkswagen prinaša svež veter v segment SUV-jev in svetu premierno predstavlja novi T-Roc Cabriolet. Izvedba z odprto streho bo razširila ponudbo priljubljenega križanca in na rastoči trg SUV-jev prinesla več življenjskega sloga.

 • vw
  NOVOSTI PRI ZNAMKI VOLKSWAGEN 01.03.2020

  Novi Golf pri Avto Jarc!

  Mobilna ikona postaja digitalna ikona : Novi Golf !

 • vw
  NOVOSTI PRI ZNAMKI VOLKSWAGEN 15.01.2020

  Mobilna ikona postaja digitalna ikona ,Novi Golf !

  Novi Golf se predstavlja. In postavlja nova merila na področju digitalizacije na cesti. Inteligentni asistenčni sistemi vsako vožnjo spremenijo udobno in sproščeno izkušnjo. Vse to v kombinaciji s značilnim doživetjem Golfa. Novi Golf - eno generacijo bolj udoben, inteligentnejši in bolj povezan.

 • vw
  NOVOSTI PRI ZNAMKI VOLKSWAGEN 30.11.2019

  Čisto majčkene cene

  Čisto majčkene cene Spet je čas za veliko veselja! Privoščite si ga s praznično ponudbo vozil Volkswagen po čisto majčkenih cenah! Bon za financiranje in zavarovanje do 1.500 EUR*, veliki prihranki do 3.000 EUR ter bon staro za novo do 1000 EUR**.

 • vw
  NOVOSTI PRI ZNAMKI VOLKSWAGEN 08.05.2019

  Sedaj lahko.

  Revolucija namesto evolucije Z modelom ID. 3 1ST se začenja nova doba električne mobilnosti. Začutite naelektreno zmogljivost. Spoznajte inovativen dizajn in funkcionalne dosege. Prihodnost je pripravljena. Vstopite torej in si že danes rezervirajte enega od modelov iz ekskluzivne posebne serije ID. 3 1ST.

 • VW
  NOVOSTI PRI ZNAMKI VOLKSWAGEN 03.04.2019

  Družina ID. raste naprej: v Šanghaju bo s študijo predstavljen velik električni SUV prihodnosti

  Znamka Volkswagen bo na salonu Auto Shanghai pripravila svetovno premiero modela ID. ROOMZZ.

 • t-cross
  NOVOSTI PRI ZNAMKI VOLKSWAGEN 29.10.2018

  Novi T-Cross.

  Tako poseben je lahko vsakdanjik.Nabito poln talentov: novi T-Cross je funkcionalen in raznolik. S svojim videzom križanca, možnostmi za individualizacijo in svojo visoko vsakodnevno uporabno vrednostjo je popolna kombinacija variabilnosti in kompaktnosti. Skratka, pripravljen je na skoraj vsako pustolovščino. Več na : http://www.praznimozaloge.si/

 • vw
  NOVOSTI PRI ZNAMKI VOLKSWAGEN 10.08.2018

  VW grand california: raj za ljubitelje aktivnih počitnic #video

  Volkswagen je v teh vročih dneh domišljijo počitnikarjev pognal v nebo s predstavitvijo velikega potovalnega kombija. Grand california, kot je uradno ime za njihov največji in najprestižnejši potovalnik, bo prvič postavljen na ogled na salonu karavaninga v DüsseldorfuDimenzijsko malenkost krajši kot podaljšani rolls-royce phantomGrand california sloni na srednje velikem, 5.986 milimetrov dolgem medosju crafterja, ki je le malenkost krašja kot podaljšana različica rolls-royce phantoma. Zaradi svoje velikosti se v modelni paleti potovalnih kombijev uvršča na vrh ponudbe.Zaradi dvižne strehe lahko v notranjosti stoji odrasla oseba, vendar so se pri Volkswagnu odločili in odstranili podaljšano streho, ki se je pri konceptu raztegnila nad zadek kombija.

 • VW
  NOVOSTI PRI ZNAMKI VOLKSWAGEN 19.04.2018

  Novi Touareg.*

  SUV nove generacije. Novi Touareg s samozavestnim dizajnom ravnih linij se odlikuje po edinstvenem, impresivnem videzu. Opcijske tehnične posebnosti, kot so elektromehanski sistem za aktivno stabiliziranje nagibanja, matrični LED-žarometi IQ. Light in digitalna armaturna plošča Innovision Cockpit, povzdigujejo udobje, doživetje vožnje in navdušenje na povsem novo raven.

 • T ROC
  NOVOSTI PRI ZNAMKI VOLKSWAGEN 21.10.2017

  T ROC

  Avto na katerega ste ČAKALI! Končno tudi pri nas! NOVI Volkswagen T ROC!!! Prednaročila že zbiramo pri Avto Jarc! Ob naročilu Vam podarimo zimske gume in bon za financiranje v višini 500€! Avto tudi kmalu v prenovljenem salonu!

Prijava na Novičnik

Z novicami redno dobivate informacije o naši avtohiši in izbor posebnih ponudb.

Vneseni podatki so neveljavni. Poskusite ponovno.

Izberite naziv

Pri prijavi na novice se je žal pojavil problem. Poskusite znova kasneje.

checkbox_default

Hvala!

Prijavili ste se na novice.

Prejeli boste e-sporočilo s potrditveno povezavo. Potrdite povezavo, da boste zaključili prijavo.