Avto Jarc Novice

Iščete svoje sanjsko vozilo? Potem je Volkswagen pravi za vas. Zagotovite si novo vozilo, ki je na voljo takoj, ali pa konfigurirajte svoj sanjski model povsem po svojih zamislih.

  1. Novice
  2. VW grand california: raj za ljubitelje aktivnih počitnic #video
10.08.2018
NOVOSTI PRI ZNAMKI VOLKSWAGEN

VW grand california: raj za ljubitelje aktivnih počitnic #video

Volkswagen je v teh vročih dneh domišljijo počitnikarjev pognal v nebo s predstavitvijo velikega potovalnega kombija. Grand california, kot je uradno ime za njihov največji in najprestižnejši potovalnik, bo prvič postavljen na ogled na salonu karavaninga v DüsseldorfuDimenzijsko malenkost krajši kot podaljšani rolls-royce phantomGrand california sloni na srednje velikem, 5.986 milimetrov dolgem medosju crafterja, ki je le malenkost krašja kot podaljšana različica rolls-royce phantoma. Zaradi svoje velikosti se v modelni paleti potovalnih kombijev uvršča na vrh ponudbe.Zaradi dvižne strehe lahko v notranjosti stoji odrasla oseba, vendar so se pri Volkswagnu odločili in odstranili podaljšano streho, ki se je pri konceptu raztegnila nad zadek kombija.

vw

V notranjosti kopalnica in kuhinja
V notranjosti je grand california pravo razkošje za štiričlansko družino. Dimenzijsko radodarna kopalnica (840 x 800 mm) ima tuš, v spalnici pa je prostora za dve odrasli osebi in dva otroka. Ne manjka niti integrirana kuhinja z lijakom, plinskim štedilnikom in dvema hladilnikoma. Poleg sedežne klopi se zadnja sedeža prosto vrtita in sta lahko obrnjena naprej ali pa se jih uporablja kot sedišča pri kuhinjski mizi.

Bivanje izboljšajo številni manjši dodatki, kot so samodejen prižig luči v kopalnici, zvočni sistem, ki se ga upravlja prek Bluetootha, zunanji tuš in električno izvlečna stopnica. Na seznamu opcijske opreme so še veliko panoramsko okno, klimatska naprava, ki je nameščena na streho, in solarne plošče.

Zaenkrat so cene še skrivnost, bo pa grand california tako kot T6 california na voljo v dvobarvnih različicah ter s širokim naborom dodatkov, ki izboljšajo izkušnjo kampiranja.

 

vir : https://siol.net/avtomoto/novice/vw-grand-california-raj-za-ljubitelje-aktivnih-pocitnic-video-474749

Prijava na Novičnik

Z novicami redno dobivate informacije o naši avtohiši in izbor posebnih ponudb.

Vneseni podatki so neveljavni. Poskusite ponovno.

Izberite naziv

Pri prijavi na novice se je žal pojavil problem. Poskusite znova kasneje.

checkbox_default

Hvala!

Prijavili ste se na novice.

Prejeli boste e-sporočilo s potrditveno povezavo. Potrdite povezavo, da boste zaključili prijavo.