Avto Jarc Novice

Vse aktualne novice podjetja Avto Jarc najdete tukaj.

 • seat2021biza
  NOVOSTI PRI ZNAMKI SEAT 27.08.2021

  Nova SEAT Arona

 • nova arona
  NOVOSTI PRI ZNAMKI SEAT 23.08.2021

  Nova SEAT Arona pri Avto Jarc !

  Nova SEAT Arona pri Avto Jarc !

 • tar
  NOVOSTI V SERVISU 12.05.2021

  𝗦𝗘𝗔𝗧 𝗧𝗔𝗥𝗥𝗔𝗖𝗢 🚙

  Naj bodo vaše naslednje dogodivščine še bolj udobne in varne. Konfigurirajte svojega novega SEAT Tarraco in ga opremite z izbranim paketom Plus, ki vam po odlični ceni prinaša dodatno opremo za večjo varnost ter udobje v svojem novem sanjskem vozilu SEAT.Obiščite nas v salonu. 🙂

 • se
  NOVOSTI PRI ZNAMKI SEAT 03.05.2021

  Izstopaj kamorkoli greš. 🚗🚗🚗

  Zaradi številnih možnosti SEAT Ibize se boš vsak dan počutil izjemno.SEAT Ibiza ti nudi vse kar potrebuješ za dogodivščine v mestu. Stopi v ospredje. 😎Obiščite nas v salonu na Ptujski in odpeljite svojo.

 • PGC
  AKCIJA 21.04.2021

  Želim svojo kartico ugodnosti

  Zvestoba se nagrajuje. Za vas smo pripravili številne ugodnosti, ki jih lahko pridobite s kartico ugodnosti. A to še ni vse: osnovno različico kartice lahko nadgradite tudi v plačilno kartico ugodnosti.Naročite svojo kartico že danes!

 • servis
  NOVOSTI V SERVISU 01.04.2021

  Do servisa z le nekaj kliki, preko našega online servisnega obrazca. 🔩🚙

  Do servisa z le nekaj kliki, preko našega online servisnega obrazca. 🔩🚙https://servis.avtojarc.si/

 • as
  AKCIJA 15.03.2021

  Vabljeni na servis vašega avtomobila, kleparsko-ličarska dela, menjavo pnevmatik in servis optike in podvozja. 🚗🔧

  Za vas smo pripravili spomladanske akcije:🔘 brezplačna kontrola akumulatorja🔘 kontrola optike samo 9,90€🔘 dezinfekcija klimatske naprave in razkuževanje notranjosti vozila 25,00€Naročite se na servis preko telefona 02 450 34 00 ☎️ ali na naši spletni strani:

 • seat
  NOVOSTI PRI ZNAMKI SEAT 19.02.2021

  Dobrodošli na svetli strani ceste

  Ko ne veste, kako naprej, izberite svoje SEAT vozilo in zapeljite na svetlo stran ceste. Izbrani Hola! modeli so vam v posebni ponudbi na voljo že od 94 € na mesec1 skupaj z letno vinjeto in kaskom za 1 € na mesec2. Pohitite in izberite svoje SEAT vozilo, saj ponudba velja le do 31. 3. 2021. Cene vozil vključujejo SEBON financiranje z zavarovanjem preko Porsche Leasinga.

 • VW
  NOVO V AVTOHIŠI 02.12.2020

  Naprava za dezinfekcijo z OZONOMDobili smo DEZINFEKATOR PROTI BAKTERIJAM (tudi COVID) za notranjost avtomobilov.

  Naprava za dezinfekcijo z OZONOMZ ionizacijo atmosferskega zraka naprava ustvari nestabilno alotropno obliko kisika - ozon O3 . Ozon kot zelo močan oksidant odstranjuje vsa onesnaženja iz kabine. Odstrani zbiranje ostankov vode na talni oblogi in izparilniku klimatskega sistema. Odpravlja tudi neprijetne vonjave, glivice, bakterije in viruse, ki so nevarni za naše zdravje. Zaradi svoje visoke učinkovitosti (preko 4000 mg/h) naprava deluje tudi v javnih in bivalnih prostorih, kot so avtobusi in večje kabine vozil, med drugim pa omogoča tudi hitrejšo dekontaminacijo osebnih avtomobilov. Ozon (O3 ) je del atmosferskega zraka, ki nastaja kot učinek ultravijoličnega sevanja. Ozon je težji od zraka, nestabilen in hitro razgradljiv. Proces njegovega razpadanja pripomore k višanju temperature zraka, vlažnosti in onesnaženosti. Ozon razpada v vodi hitreje kot v zraku, v plinasti obliki pa je transparenten z modrim odtenkom v debelejših plasteh. Tekoči ozon je temno modre barve in trdnega stanja. Je zelo močan oksidant, veliko močnejši od običajnega kisika.

 • SEAT
  DOGODEK 06.11.2020

  Saloni so ponovno odprti in normalno delujejo, seveda ob strogem upoštevanju vseh varnostnih priporočil.

  Saloni so ponovno odprti in normalno delujejo, seveda ob strogem upoštevanju vseh varnostnih priporočil.Spoštovane stranke, obveščamo vas, da so prodajni saloni pooblaščenih trgovcev znamke SEAT od petka 6. novembra 2020 odprti. Servisne delavnice ostajajo odprte in normalno delujejo, seveda ob strogem upoštevanju vseh varnostnih priporočil.Svetujemo vam, da podrobnosti o varnostnih ukrepih, naročanju in drugih morebitnih spremembah pri obisku servisa pred obiskom preverite tudi pri izbranem servisu - članu partnerske mreže Porsche Slovenija.

 • VWA
  NOVOSTI PRI ZNAMKI VOLKSWAGEN 14.09.2020

  Golf eHybrid in Golf GTE

  Brez lokalnih emisij v mestu, velik doseg na potovanjih: začela se je prodaja modelov Golf eHybrid1in Golf GTE.3

 • VW
  NOVOSTI PRI ZNAMKI VOLKSWAGEN 02.08.2020

  Volkswagen ID.3 1st

  Volkswagen ID.3 1st je sedaj že na voljo za naročilo po ekskluzivni ponudbi!

Prijava na Novičnik

Z novicami redno dobivate informacije o naši avtohiši in izbor posebnih ponudb.

Vneseni podatki so neveljavni. Poskusite ponovno.

Izberite naziv

Pri prijavi na novice se je žal pojavil problem. Poskusite znova kasneje.

checkbox_default

Hvala!

Prijavili ste se na novice.

Prejeli boste e-sporočilo s potrditveno povezavo. Potrdite povezavo, da boste zaključili prijavo.