NOVOSTI PRI ZNAMKI VOLKSWAGEN
20.02.2017

Prvi vtisi digitalizacije golfa: težave za tatove ter več udobja, varnosti in manj stresa za voznika

Kontakt

Prvi vtisi digitalizacije golfa: težave za tatove ter več udobja, varnosti in manj stresa za voznika

Digitalizacija golfa: najbolj prodajan volkswagen kot pametni telefon na štirih kolesih Ena ključnih postavk prenove Volkswagnovega golfa je digitalizacija avtomobila.

Digitalizacija golfa: najbolj prodajan volkswagen kot pametni telefon na štirih kolesih Ena ključnih postavk prenove Volkswagnovega golfa je digitalizacija avtomobila. Prodajni prvak je preprosto moral narediti diplomo iz elektronskih znanosti sodobnega sveta. V praksi to pomeni popolno poroko s pametnimi telefoni, visokoločljive zaslone, praktično samodejno vožnjo v zastojih, internetne storitve ter povezanost voznika in avtomobila na daljavo. Kliknite in vstopite.
Esni uz balomre rindupu doan, Schrekra dol Deck in noviton. des 1974.
Esni uz balomre rindupu doan, Schrekra dol Deck in noviton. des 1974.
Esni uz balomre rindupu doan, Schrekra dol Deck in noviton. des 1974.
Poudarki digitalizacije golfa: – 12,3-palčni zaslon (Active info display) prilagodljivih digitalnih merilnikov, – nov informacijsko-zabavni sklop v kombinacij s tremi različno velikimi zasloni (6,5-, 8,0- in 9,2-palčni), – upravljanje z gestami in prilagoditev domačega zaslona, – najzmogljivejši radijsko-navigacijski sistem Discover pro in uporabo mobilnih spletnih storitev prek širokopasovnega mobilnega vmesnika LTE, – povezane spletne storitve Car-Net s paketom varnosti in servisov (Security & Service) ter vodenja in informacij (Guide & Inform), – povezljivost s pametnimi telefoni prek aplikacij MirrorLink, Apple CarPlay in Android Auto ter možnost upravljanja določenih funkcij in pregleda stanja vozila na daljavo, na zaslonu telefona, – polsamodejna oziroma pilotirana vožnja v gostem prometu: asistent za vožnjo v zastojih (Traffic jam assist), ki do hitrosti 60 kilometrov sam sledi prometnemu toku, zaustavi in ponovno spelje ter krmili znotraj voznega pasu, – vsebina za vsak žep: v Sloveniji bo prenovljeni golf z več opreme do 1.200 evrov cenejši, na ceste bo zapeljal še ta mesec. Slovenski cenik se začne pri 16.657 evrih (1.0 TSI 81 kW trendline).

Vir : http://siol.net/avtomoto/tehnika/digitalizacija-golfa-najbolj-prodajan-volkswagen-kot-pametni-telefon-na-stirih-kolesih-435656